Glemt detaljer?

Byg garantiordning

Dansk Byggeri garantiordning

Michael Rasmussen AS er som entreprnør og muremester medlem af Dansk Byggeri. Valg af en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer dig samtidig Dansk Byggeri's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. ​ Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Dækker udgifter op til 150.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 150.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som kan være langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Hent vedtægter her.

Gælder ved alt arbejde

Det er Dansk Byggeri, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning. ​ Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt med en leverandør der er medlem af BYG Garantiordningen.

TOP