Glemt detaljer?

Betonarbejde

​Betonarbejde og støbning af betonvægge

​Hos Murermester Michael Rasmussen er vi specialister inden for betonarbejde. Vi udfører alle former for betonarbejde og rådgivning i forbindelse hermed. Vi støber selv alle betonvægge via insitostøbning og i glat forskalling. Dette betyder, at vi støber beton på stedet, hvilket giver os uanede muligheder, da vi altid kan støbe efter vores kunders krav. Vi udfører arbejdet i Odense og på resten af Fyn.

Alle former for betonarbejde

Hos Murermester Michael Rasmussen støber vi alt fra industribyggeri til fundamenter til huse. Vi laver både vægge og sokler, og vandtæt støbning til eksempelvis svømmehaller. Uanset typen af betonarbejde, har vi altid fokus på kvalitet ned til mindste detalje. Vi sætter en ære i at være fleksible, hvilket betyder, at vi altid udfører det arbejde, vores kunder ønsker.

Rådgivning om betonarbejde

Vi er en mindre virksomhed med fokus på tæt dialog med vores kunder. Hos Murermester Michael Rasmussen er vores kunder derfor ikke bare endnu en kunde i rækken. Vi står altid klar med individuel rådgivning, så vi sammen kan foretage det helt rigtige valg. Det er vigtigt for os, at have en god relation til alle vores kunder, så vi gennem dialog får udført det betonarbejde, de ønsker.

Hvis du ønsker at høre mere om de mange former for arbejde vi udfører, eller hvis du ønsker rådgivning, kan vi kontaktes på telefon 65 95 36 66 eller e-mail: info@murermester-mr.dk.

TOP